17/8/2020 mededeling omtrent COVID-19

17/8/2020 mededeling omtrent COVID-19

Beste leden, geachte ouder/ verzorger,

De eerste oefenwedstrijden en trainingen starten deze week weer of zijn reeds gestart. Voor beantwoording van de vraag of je (uw zoon of dochter) wel of niet mag deelnemen aan een training en/of (oefen)wedstrijd geldt het volgende.

Voor leden die onlangs op de camping Appelhof op Terschelling waren geldt dat er negatief getest moet zijn om te mogen trainen en anders pas na 14 dagen thuisquarantaine.

Er geldt verder een thuisquarantaine van 14 dagen indien er onlangs vakantie genoten is in een “oranje’ land (op dit moment 17/8/2020): Zweden, Bulgarije, Roemenie, Kroatie, Aruba, Malta, Finland, Estland, Letland en Litouwen.
Ook indien er afgelopen weekend nog sprake was van een verblijf in Brussel, Parijs, Madrid, de Balearen waaronder Ibiza en Mallorca, Burgos, Salamanca, Almeria, Navarra en het Franse Bouches-du Rhone gebied rondom Aix-en-Provence en Marseille) mag pas weer gevoetbald worden na veertien dagen thuisquarantaine.

We verzoeken jullie vriendelijk doch dringend om je aan deze voorschriften te houden en je trainer/leider in kennis te stellen indien je hierdoor trainingen en/of wedstrijden afwezig bent.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Hfc’15