Etentje voor alle vrijwilligers van HFC’15

Elke vereniging, en dus ook HFC’15, draait voor het grootste deel op vrijwilligers. Mensen die zich inzetten voor de club om er een mooie vereniging van te maken. Hier zijn wij als bestuur apetrots op, maar willen we .

Daarom nodigt het bestuur hierbij alle actieve vrijwilligers uit voor een etentje bij onze nieuwe Diamantsponsor ‘Restaurant Old McDonald’ op dinsdag 26 januari a.s.
In de bijgevoegde uitnodiging vind je alle details. Vergeet niet je voor 20 januari aan te melden via vrijwilligersbedankt@hfc15.nl

—————————————————————————————————-

Beste vrijwilliger,

Als blijk van waardering voor je bijdrage en inzet aan onze mooie sportvereniging, wil het bestuur van HFC’15 graag wat terug doen. We nodigen je daarom graag uit voor een gezellig etentje bij restaurant Old MacDonald in Hoogkerk.

HFC’15, deze zomer ontstaan uit een fusie tussen CSVH en vv Hoogkerk, heeft uitsluitend bestaansrecht dankzij jouw inzet; daar willen we je graag voor bedanken.

In nauwe samenwerking met  restaurant Old MacDonald, een van onze nieuwe diamantsponsoren, bieden we alle vrijwilligers een etentje aan. Hier zijn geen kosten voor jou als vrijwilliger aan verbonden.

Dit etentje vindt plaats op dinsdag 26 januari 2016 van 18.30 tot 22.00 uur. Het adres is Zuiderweg 72 in Hoogkerk.

Deze uitnodiging is op naam, dat wil zeggen dat partners niet uitgenodigd zijn, tenzij anders vermeld. Om organisatorische redenen vernemen wij graag van iedereen of je aanwezig zult zijn of niet.

Stuur uiterlijk 20 januari as. een email naar vrijwilligersbedankt@hfc15.nl
Vermeld hierin of je aan het etentje deelneemt of niet.

Graag tot ziens op 26 januari bij Old MacDonald!

Met vriendelijke groeten,
Hoofdbestuur HFC’15