Al ruim 200 Doelpuntsponsoren!

Afgelopen weekend is de grens van 200 Doelpuntsponsoren behaald. Fantastisch, maar we zijn er nog niet!
Tot en met aanstaande vrijdag 31 maart kun je je Doelpuntsponsoren aanmelden.
Heb je geen code gekregen, mail ons dan via communicatie@hfc15.nl.

Spaardoelen
De spaardoelen zijn nieuwe ballen, hesjes, hoedjes, (trainings)doelen voor het komende seizoen en een bijdrage voor VTON.

Vanaf afgelopen weekend tellen doelpunten mee voor de doelpuntactie.
Op verzoek van de verschillende verenigingen die mee doen aan de Doelpuntactie is besloten om hiervoor meer tijd in te plannen.

Het blijkt namelijk dat de speeldagenkalender iets afwijkt van de kalender die bekend was bij het inplannen van de actie. Daarnaast zijn veel competities kleiner geworden. Hierdoor spelen de teams gemiddeld minder wedstrijden in de periode tussen 1 april en 7 mei. Daarom hebben we besloten om de actieperiode een week eerder te starten. Dit betekent dat de competitiedoelpunten van HFC 15 al vanaf afgelopen zaterdag al meetellen (25 maart).

De spelers hebben uiteraard nog wel tot 31 maart de tijd om hun sponsors aan te melden. Dit verandert niet.

Actieperiode
In de afgelopen weken zijn de teams druk op zoek geweest naar Doelpuntsponsoren. Een Doelpuntsponsor betaalt een bijdrage voor elk doelpunt van het betreffende team tijdens de actie. De actie duurt 7 weken. Doelpunten worden geteld vanaf afgelopen weekend (vanaf zaterdag 25 maart)  tot en met 7 mei.

Extra prijzen
Naast de eerder gemelde prijzen zijn er nog meer prijzen beschikbaar worden gesteld voor de teams met de meeste sponsoren. Zo zijn er voor de beste JO7/JO9/JO11-teams een rondleiding door de Euroborg te winnen of kaartjes voor de wedstrijd FC Groningen – PEC Zwolle en kunnen de beste overige teams met het hele team naar FC Groningen – NEC of kun je met je team een Footgolftoernooi winnen. Elke speler die 5 of meer sponsoren werft, krijgt in elk geval een prachtige HFC’15 vaan.

Samen scoren we meer
Alle doelpunten van het team tellen mee voor de actie. Overspelen is dus belangrijker dan ooit. Hoe meer doelpunten jullie team maakt, hoe beter.