Bericht van HJO

Beste trainers,

Het seizoen zit er op en iedereen kan van zijn welverdiende vakantie gaan genieten. In een eerder bericht heb ik jullie al bedankt voor  jullie bijdrage het afgelopen seizoen. Nogmaals we kunnen jullie niet  missen om zowel door de weeks als op zaterdag de boel draaiende te  houden. Bedankt daarvoor.

De invulling wat betreft trainers en leiders is inmiddels al een paar  maanden in volle gang. We zijn daarin best ver, maar het plaatje is nog niet helemaal compleet. Een aantal teams heeft nog geen trainer wat elk team uiteraard verdiend. Verzoek aan jullie: indien je nog een geschikt iemand weet om dit aan mij te melden via een mail naar hjo@hfc15.nl.

Vanaf 8 augustus kunnen de selectieteams in ieder geval starten met  trainen. De trainers van de overige teams kunnen in overleg met hun team ook een datum plannen om een start te gaan maken qua training.  Belangrijk hierbij om te weten is dat vanaf 8 augustus eerst alleen op veld 2,4 en 5 getraind mag worden. Vanaf 19 augustus mag er ook op veld 3 getraind worden. Indien je nog geen gegevens hebt van jouw team, richt je dan tot de coördinator van jouw lichting.

Aankomend seizoen gaan we ook weer gebruik maken van VTON. Door de  eigenaren van VTON zijn wij bestempeld als de club die het hoogste percentage heeft gescoord wat betreft inloggen. Dat is goed om te  horen en geeft aan dat we de waarde er van inzien en dat we het beleid  gewoon volgen. Top!

We kunnen als trainers vanaf 29 augustus weer gaan werken met VTON. De periode hier voorafgaand kun je als trainer je oefenstof zelf gaan bepalen. Johan Raatjes en ik zijn hard bezig geweest om mailadressen te verzamelen zodat we de inlog voor VTON aan jullie kunnen verstrekken. Als het goed is heeft iedereen inmiddels zijn inloggegevens ontvangen. Indien dit niet het geval is mail dan naar Johan Raatjes via communicatie@hfc15.nl. Johan zal de beheerder zijn voor VTON vanuit onze club.
Aangezien er komend seizoen weer veel nieuwe trainers bij zijn gekomen, maar ook omdat VTON zich ontwikkelt, zal er op 26 augustus een VTON-bijeenkomst georganiseerd worden door Richard Elsinga (mede oprichter VTON). Hij zal ons weer bijpraten over VTON en ons ook weer handvaten geven hoe je je organisatie op het veld kan uitzetten. Het aanvangstijdstip is 19.30 uur in de activiteiten ruimte.

In september zal ik vanuit de KNVB een pupillen cursus  gaan geven binnen de club om er voor te zorgen dat we meer gediplomeerde trainers binnen onze club krijgen. Indien je vragen en/of belangstelling hebt, zoek dan contact met mij. Op dit moment hebben zich al 12 cursisten ingeschreven vanuit HFC’15.

Het komende seizoen zal ik als HJO op de maandag, woensdag en vrijdag  op de club zijn. Johan Schut zal mij als HJO gaan assisteren en op de  dagen dat ik niet aanwezig ben op de club zijn als aanspreekpunt fungeren. Dit is een mooie stap voorwaarts en geeft aan dat de club  wil investeren in een goede jeugdopleiding.

Geniet van jullie vakantie en we zien elkaar weer op de club!

Groet Marc van Meel
HJO HFC’15