Bij het beëindigen van het lidmaatschap of overschrijving naar een andere vereniging is het verplicht het eventuele wedstrijdtenue, trainingspak/kleding in te leveren bij de materiaalbeheerder of bij je leider. Daarnaast dien je geen achterstand te hebben ten aanzien van je contributie en ook geen rekening meer hebben staan bij de kantine.

Voor het opzeggen van je lidmaatschap dient er tijdig een volledig ingevuld en ondertekend formulier te worden gedeponeerd in de postbus van de ledenadministratie (scannen en mailen mag ook). Dit formulier krijg je meegestuurd als je het online afmeldingsformulier hebt ingevuld en hebt verzonden.

Indien het ingevulde en getekende afmeldformulier niet tijdig in bezit is van HFC ’15 kan de overschrijving niet worden goedgekeurd en indien de opzegging niet tijdig is ontvangen, zal je lidmaatschap met contributieverplichting gewoon blijven doorlopen!

Mocht je tijdens het verenigingsjaar besluiten te stoppen met voetballen, of door ziekte of blessures (tijdelijk) niet kunnen voetballen, dan blijf je toch voor het hele seizoen je contributie, je bijdrage aan het wedstrijdtenue, het wasgeld en de toeslag selectiespeler verschuldigd.

Afmelden (opzeggen) moet uiterlijk op 2 juni gedaan zijn, overschrijven uiterlijk op 14 juni en kan middels onderstaand formulier.”

Eenmalige coronamaatregel: mocht het reguliere voetbalseizoen in september 2021 niet van start kunnen gaan als gevolg van Corona dan kan je als lid van HFC’15 het lidmaatschap uiterlijk 14 september 2021 alsnog opzeggen, zonder dat je contributie verschuldigd bent voor het seizoen 21/22 (tenzij je overschrijft naar een andere voetbalclub).

Afmeldingformulier lidmaatschap
Als er geen sprake is van een team, vul dan geen in.
Bezig met versturen