Container niet leeg? Laat hem aan de weg staan!


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/hfc15/public_html/nieuw2017/wp-content/themes/mh-magazine/includes/mh-custom-functions.php on line 364

Notice: Trying to get property 'post_title' of non-object in /home/hfc15/public_html/nieuw2017/wp-content/themes/mh-magazine/includes/mh-custom-functions.php on line 366

Update donderdag 6 oktober 10.00 uur

Virol heeft ons laten weten vandaag niet naar Hoogkerk te kunnen komen met een papierauto. Het oud papier dat dinsdag niet meegenomen is zal morgen opgehaald worden. U mag de container aan de weg laten staan.


Er zijn vandaag weer verschillende meldingen bij ons binnen gekomen over papiercontainers die niet zijn geleegd. Morgenmiddag worden deze containers alsnog geleegd. Is uw container dus nog vol? Laat hem dan aan de weg staan zodat onze vrijwilligers hem kunnen legen.

Het blijft elke maand weer een enorme klus, en ondanks dat het vrijwilligerswerk is, wordt de meerderheid keurig netjes opgehaald. Wij vinden het vervelend dat sommige containers niet meegenomen zijn in de ronde. Daarvoor onze excuses.