CORONA EN HET SEIZOEN 2020-2021

CORONA EN HET SEIZOEN 2020-2021

Nu Nederland langzaam maar zeker uit de lock-down komt wordt het ook voor Hfc’15 tijd om naar het volgend seizoen te kijken. We kunnen sinds een paar weken weer trainen en achter de schermen werd er door onze HJO’s, de coördinatoren en de nieuwe technische commissie al volop gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2020-2021. We willen ook onderzoeken of we in de zomermaanden door kunnen trainen.

Toch is het nog steeds onzeker of de competitie ‘gewoon’ in september 2020 van start kan gaan. We merken dat deze onzekerheid voor sommige leden aanleiding is geweest om hun lidmaatschap van Hfc’15 op te zeggen. Zij lijken te denken: ‘eerst maar eens zien of er weer gevoetbald kan worden’ en ‘als dat zo is kan ik me altijd weer aanmelden’.

Op zich is dit nog niet zo’n gekke gedachte maar het maakt het wel erg lastig om een teamindeling te maken. We willen immers graag zo snel mogelijk weten hoeveel teams we in kunnen schrijven voor de competitie en in welk team elke speler terecht kan komen.

Daarom komt het bestuur met de volgende geruststellende boodschap: voor de periode dat er aan het begin van het komend seizoen onverhoopt geen competitiewedstrijden gespeeld kunnen worden gaan wij onze spelende leden een deel van de contributie terugbetalen. Voor de periode dat er alleen getraind kan worden rekenen we 50% van de normale contributie. Kunnen er in september nog geen competitiewedstrijden gespeeld worden en is dat voor jou reden om je lidmaatschap alsnog op te zeggen dan werken we daar aan mee en brengen we je geen contributie in rekening. Let wel: dit geldt niet als je je bij een andere vereniging aanmeldt en is onder voorbehoud van goedkeuring door de ALV van 15 juni aanstaande.

Wij willen hiermee duidelijk maken dat we elk lid koesteren en dat we hopen jullie allemaal volgend seizoen weer onder normale omstandigheden op het sportpark te kunnen begroeten.

Voor nu alvast een goede zomer gewenst en graag tot snel !
Namens het bestuur,
Joost Leertouwer
(voorzitter)