Coronamaatregelen bij HFC’15

Bij HFC’15 gelden tot nader bericht de volgende coronamaatregelen i.v.m. de per 10 juli 2021 geldende landelijke maatregelen:

  1. Toeschouwers zijn toegestaanmet in achtneming van de 1,5 meter regel: iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meterafstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar (tenzij dit personen zijn uit 1 huishouden).
  2. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot elkaar en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden.
  3. Jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.
  4. Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  5. Kleedkamers en douches zijn open en kunnen gebruikt worden met in achtneming van de 1,5 meter regel.
  6. De kantine en/of het terras met verkooppunt buiten is geopend met in achtneming van de 1,5 meter regel. Verder is een vaste zitplek verplicht en we vragen bezoekers van de kantine en/of het terras zich te registreren en een gezondheidscheck in te vullen.
  7. Indien er bij vervoer van uitwedstrijden personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dan is het advies dat personen vanaf 13 jaar een mondkapje dragen.
  8. Indien u klachten heeft die horen bij corona (zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak), blijf dan thuis. Krijgt u dergelijke klachten als u bij ons het park ben, ga dan naar huis.
  9. Voor het overige gaan wij er vanuit dat u zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de overheid.