Coronamaatregelen bij HFC’15

Update 4 februari 2022

Beste leden/ouders/bezoekers,

In verband met de coronaregels zoals die vanaf 26 januari 2022 zijn ingegaan, geldt bij HFC’15 tot en met woensdag 9 maart 2022 voorlopig het volgende:

  1. Er kan tot 22.00 uur gebruik gemaakt worden van het sportpark.
  2. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt voor en na het sporten 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar.
  3. Publiek is bij wedstrijden en trainingen weer toegestaan op het sportpark.
  4. Algemeen geldt: als je 18 jaar of ouder bent, dan heb je een coronatoegangsbewijs (CTB) , oftewel een geldige QR-code (Corona check app of negatieve test, of bewijs van herstel) nodig om gebruik te mogen maken van de binnenruimtes, zoals de kantine, de kleedkamers en het toilet. De 1,5 meter afstandsregel geldt ook in deze CTB-plichtige ruimtes. Bij verplaatsing in die ruimtes geldt dan bovendien de mondkapjesplicht (vanaf 13 jaar en ouder).
  5. Douches mogen niet gebruikt worden in verband met legionella. Kleedkamers zijn open.
  6. De kantine is vooralsnog doordeweeks gesloten en in het weekend geopend met inachtneming van de geldende regels. QR code wordt gecontroleerd door een beveiliger.
  7. Buiten is in het weekend in beginsel een afhaalpunt geopend.
  8. Voor het overige gaan wij er vanuit dat u zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de overheid.

Uitgezonderd van controle op het CTB zijn personen die functioneel aanwezig zijn voor de wedstrijden (trainingen), personen in verband met onderhoud/schoonmaak sportpark en overige vrijwilligers die functioneel noodzakelijk zijn. Mondkapjesplicht bij verplaatsing in de CTB-plichtige ruimtes en 1,5 meter afstandsregel geldt wel voor hen.

We hopen wederom op een ieders begrip.

Bestuur Hfc’15