De competitie is weer gestart voor JO7!

De competitie is weer gestart voor JO7! Alledrie de teampjes kwamen afgelopen weekend weer voor het eerst in actie en het was duidelijk te zien dat ze er weer zin in hadden…

Omdat er maar liefst 3 afwezigen waren bij HFC’15 JO7-1 (Detmar, Julian en Pascal), deden Sven en Mark een keertje mee en ze hebben het supergoed gedaan! Samen met Nils, Milan & Milan werd er 2 x gewonnen (3-0 en 1-0) en 1 x gelijk gespeeld (0-0). Prima start dus!

Ook bij HFC’15 JO7-2 van Daryl, Jorian, Alwin, Ayden en Benjamin was er een debutant: Lenn! Helaas was Lycurgus er vandaag niet en werden er maar twee wedstrijdjes gespeeld, maar ook hier werd er goed gespeeld. Tegen Gorecht werd helaas nipt met 3-2 verloren, maar van Zuidlaren werd met 4-0 gewonnen!

Ruben, Seth, Stijn en Guido hebben bij HFC’15 JO7-3 ook versterking gekregen in de winterstop: Samuel en Jayden! En het begin belooft veel goeds, want er werd met maar liefst 15 goals goed gescoord voor de net gestarte doelpuntenactie! Van zowel Lycurgus (7-2) als GVAV (5-1) werd ruim gewonnen en er werd ook nog eens met 3-3 gelijk gespeeld tegen Bedum.

Een prima eerste week voor alle mini-pupillen dus, op naar volgende week! 🙂

PS: Wil je ook wat fotootjes van ons zien, volg ons dan ook op Facebook! Zie https://www.facebook.com/hfc15jo7