Drukkerij Pesman HFC’15 Jeugdtoernooi op 9 en 10 juni

Nog minder dan 60 dagen, dan is ons eigen jeugdtoernooi op 9 en 10 juni. Al onze jeugdteams van HFC15 spelen mee. Dat worden twee boordevolle en supergezellige voetbaldagen op ons sportpark! De organisatie is druk bezig met het regelen van tegenstanders. Op onze speciale site, zomertoernooi.hfc15.nl kun je zien wat de stand van zaken is en welke tegenstanders je gaat treffen.
We roepen iedereen, leiders, trainers en ouders, op om via eigen kanalen teams van andere voetbalverenigingen te vragen om zich op te geven ( via de site) en mee te doen aan ons toernooi. Ook zijn er weer veel vrijwilligers nodig. Via de toernooisite kun je je ook hiervoor aanmelden.

Op zaterdagochtend 9 juni speelt de jongste jeugd: JO7, JO8 en JO 9.
Daarna vanaf half twaalf de JO15
Vanaf half vier de JO19 en MO 15. Zaterdagavond is er een groot feest met live muziek.

Op zondagmorgen 10 juni beginnen we met de JO11 en MO 11, daarna de JO13 en MO13. Om half vier sluiten we af met het toernooi voor de JO17 en MO17.

Zeker voor de JO15, JO8 en JO7 zoeken we nog tegenstanders. Ook voor de MO17, MO15, MO13 en MO11 zoeken we nog meidenteams. En de JO13 en JO11 kunnen ook nog wel wat tegenstanders gebruiken. Daarom de oproep aan trainers en leiders: vraag de komende zaterdagen je tegenstanders of ze met ons toernooi mee willen doen. Flyers zijn beschikbaar bij ons wedstrijdsecretariaat en liggen daar op de balie.
Inschrijven kan op zomertoernooi.hfc15.nl

De toernooicommissie