Een bericht van onze HJO

Beste mensen,

16 mei hebben we de indelingen naar buiten toe gecommuniceerd. Dit  geeft altijd reuring individueel en/of in teamverband. We hebben een  hoop positieve reacties gehad over de manier waarop we het gehele  traject richting 16 mei hebben georganiseerd. Dat is voor ons fijn om  te horen wat ons weer motiveert. Uiteraard zijn er ook reacties  geweest vanuit een teleurstelling wat mij als HJO niet verbaasd. Deze  procedure is niet alleen een grote klus maar ook zeker een lastige. We  proberen de schoonheidsfouten zo snel mogelijk te veranderen en de  vragen die u heeft zo goed mogelijk te beantwoorden.

We zijn al weer volop bezig met het nieuwe seizoen. Maar voor dat ik  hier wat over ga melden wil ik bij deze de trainers en leiders  bedanken die dit seizoen klaar hebben gestaan voor hun teams. Ik weet  als geen ander dat trainen en coachen een vak apart is en dat er een  heleboel zaken op je bordje komen. Je voorbereiden op een training,  hoe organiseer je het, welke coachopmerkingen geef je, de tijd goed  bijhouden want voor het partijspel moet altijd voldoende tijd zijn, de  communicatie richting de zaterdag, wie zet je in de basis en wie niet,  hoe organiseer je het wisselbeleid, hoe ga je om met ongewenst gedrag  enz. Kortom al deze mensen hebben dit seizoen hier mee te maken gehad  en daar neem ik mijn petje voor af. Ik wil jullie dan ook bij deze  bedanken want zonder jullie had er niet gevoetbald kunnen worden.

De afgelopen maanden zijn wij ook al weer bezig geweest met de  invulling van ons trainerscorps voor het nieuwe seizoen. Daar zijn we  al aardig mee op weg maar zijn nog lang niet klaar. Graag willen we de  gehele staf, dus op elk team een trainer en leider, voor de zomer  afgerond hebben. Zou je het leuk vinden om aankomend seizoen weer deel  uit te maken van de trainersstaf meld je dan aan bij mij als HJO via  hjo@hfc15.nl. Meld hierbij gelijk de dagen waarop jij beschikbaar bent  en welke tijden je voorkeur hebben. Is jouw passie niet trainer zijn  maar wel het leiderschap op je te nemen van een team mail dan naar de  coördinator van de desbetreffende lichting.

Ik wens jullie nog veel plezier de laatste trainingsweken.

Groet Marc van Meel
HJO HFC’15