EM Sporting organiseert MEGA SALE

banner webshop hfc15

Profiteer van interessante aanbiedingen bij onze huisleverancier EM Sporting te Veendam. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 juni organiseert EM Sporting een ‘einde-seizoen’ MEGA SALE. Op deze dag profiteren HFC’15 leden van kortingen op broekjes, sokken, shirts, trainingsbroeken, jassen en veel meer! Zorg dat jij er dan bij bent!

Wanneer?

  • vrijdag 11 juni, 12:00 – 18:00 uur
  • zaterdag 12 juni, 10:00 – 16:00 uur

Waar?

Aan de Transportweg 46 in Veendam

Outlet Webshop

Kan je niet wachten en wil je nu al kijken wat EM Sporting in de aanbieding heeft? Ga dan snel naar de EM Sporting Outlet Webshop.

Coronamaatregelen

Uiteraard houdt EM Sporting zich aan de corona-maatregelen en vindt de SALE om die reden buiten plaats.

Over EM Sporting

Sinds 2004 levert EM Sporting duurzame en hoogwaardige materialen voor elke sport. EM (Evelien Meijer) Sporting is een Gronings familiebedrijf waar meerdere generaties dagelijks met veel plezier en sportaffiniteit werken. Men kent geen 9-tot-5-mentaliteit, is zelfs bijna 24 uur per dag bereikbaar. EM Sporting kent een platte organisatiestructuur waardoor men via korte lijnen snel schakelt indien de situatie dat wenst.

EM Sporting levert rechtstreeks af fabriek, zonder tussenkomst van de detailhandel, aan particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven. Door verschillende samenwerkingen en dealerschappen, is EM Sporting in staat om middels korte lijnen en met een groot netwerk in te spelen op de behoefte van de klant.

Klanten kunnen bij EM Sporting terecht voor een uitgebreid assortiment aan sportkleding, trainingsmaterialen, ballen, voetbaldoelen, dugouts, sportprijzen en alles voor zowel indoor- als outdoor sporten. Ook is men het adres voor een professionele uitstraling van uw club of bedrijf. EM Sporting bedrukt en/ of borduurt uw sportkleding, clubtenues, bedrijfskleding en promotionele kleding.

Meer info: Website EM Sporting

 

Volg jij HFC’15 al in de media?

HFC’15 is actief op verschillende social media kanalen. Wil je alles weten wat er binnen onze club speelt? Volg ons dan op één, of alle, social media kanalen in de sidebar rechts. HFC’15 is actief op Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.