Even voorstellen… JO8-5!

We hebben bij HFC’15 JO8 een lichting met maar liefst 41 enthousiaste spelers verdeeld over 5 teams. Afgelopen weekend is de nieuwe voorjaarscompetitie weer begonnen en om alvast in de stemming te komen, werd er vorige week iedere dag terug geblikt met 1 van de teams op de eerste seizoenshelft.

Het seizoen van HFC’15 JO8 tot nu toe… JO8-1!
Het seizoen van HFC’15 JO8 tot nu toe… JO8-2!
Het seizoen van HFC’15 JO8 tot nu toe… JO8-3!
Het seizoen van HFC’15 JO8 tot nu toe… JO8-4!

Maar we hebben naast de 4 teams die al langere tijd bij HFC’15 JO8 voetballen, ook een kersvers nieuw team: HFC’15 JO8-5! Tijd om ze even voor te stellen…

Voor een aantal spelertjes was langere tijd geen mogelijk om wedstrijdjes te spelen doordat de teams al helemaal vol zaten: Jitse trainde daarom voor de winterstop al een tijdje mee met HFC’15 JO9-4. Alisa trainde al een hele tijd mee met HFC’15 JO8-4 terwijl Wessel ook voor de winterstop een aantal proeftrainingen heeft gedaan bij HFC’15 JO8-1. In de winterstop kwamen er een paar aanmeldingen binnen voor een proeftraining: Tieme (vriendje van Wessel) en de tweeling Muriëlle & Milou.

En tenslotte hebben we ook in de andere teams rondgevraagd of er nog spelertjes waren die wellicht ook wel wilden overstappen naar dit nieuwe team: Nick uit HFC’15 JO8-4 wilde dat wel en afgelopen week heeft ook Vera uit HFC’15 JO8-3 besloten over te stappen naar dit nieuwe team. Met 4 meiden en 4 jongens staat er nu een hartstikke leuk, enthousiast team dat sinds half januari met elkaar traint! 🙂

Afgelopen weekend stond de allereerste wedstrijd op het programma: thuis verloren ze in de nieuwe 5e klasse met 2-4 van Lycurgus JO8-5, maar het plezier spatte er van af.

De vader van Wessel, Ronald Oldenziel, heeft de taak van leider op zich genomen en het lijkt er op dat er inmiddels ook een vaste trainer is gevonden voor dit team: op dit moment verzorg ik de trainingen nog namelijk. Wordt vervolgd!

Zaterdagochtend spelen Alisa, Milou, Muriëlle, Vera, Wessel, Tieme, Jitse en Nick opnieuw: dit keer om 9:30 uur uit bij Zuidhorn JO8-3!

Groet,

Richard Booij
Coördinator HFC’15 JO8