FC Groningen on Tour | Trainen als een Prof in Hoogkerk groot succes

Donderdag 25 februari is een dag die vele jonge voetballers uit Groningen niet snel vergeten. Na een lange tijd van onzekerheid en weinig vrijheid mocht er door de jeugd t/m 14 jaar eindelijk weer worden gesport. Sporten als een echte voetbalprof welteverstaan, onder leiding van onze eigen FC Groningen. Het evenement was volledig uitverkocht. Vanzelfsprekend onder strenge voorwaarden afgestemd op de geldende Coronamaatregelen en zonder ouders dat dan wel.

Onder leiding van gedreven en professionele trainers trainden ruim 120 jeugdige voetballers op ons sportpark te Hoogkerk. In één dag, met een bijzonder vol en uitdagend programma, trainden de spelers als hun eigen FC Groningen-helden. Er werd kennis gemaakt met de FC Groningen-trainingsmethoden. De voetbaldag was ingedeeld in twee trainingssessies gedurende de ochtend en middag. Tussendoor zorgde HFC’15 voor een gezonde en energiegevende sportlunch.

Tijdens deze dag stond er één voetbalthema centraal, Scoren als Strand Larsen. Iedereen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 14 jaar kon zich aanmelden voor de FC Groningen on Tour voetbaldag in Hoogkerk. De spelers werden in verschillende trainingsgroepen ingedeeld op basis van leeftijd. Elke groep bestond uit maximaal 12 kinderen per groep die onder leiding van een professionele trainer gedisciplineerd hun programma afwerkten.

Samenvattend!

Het bestuur van HFC’15 kijkt terug op een bijzonder geslaagd evenement! We zien uit naar meer van dit soort evenementen in de toekomst

Bezoekers, partners & sponsoren bedankt!

Een evenement van deze omvang is een stuk eenvoudiger realiseerbaar als verschillende bedrijven, instanties en vrijwilligers nauw samenwerken. HFC’15 bedankt de deelnemers, de vrijwilligers en de volgende bedrijven voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement.

HFC’15 in top 200 beste jeugopleiding

HFC’15 timmert flink aan de weg. Met een ambitieus ontwikkelplan, waarin de jeugd centraal staat, begint onze strategie vruchten af te werpen. Onlangs publiceerden verschillende media, waaronder OOGTV, dat HFC’15 is toegetreden tot de top 200 van beste jeugdopleidingen in Nederland. HFC’15 komt de lijst binnen op plek 162. Deze jaarlijkse lijst wordt samengesteld door het vakblad De Voetbaltrainer.

Volg jij HFC’15 al in de media?

HFC’15 is actief op verschillende social media kanalen. Wil je alles weten wat er binnen onze club speelt? Volg ons dan op één, of alle, social media kanalen in de sidebar rechts. HFC’15 is actief op Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Naar de foto’s van FC Groningen on Tour | Trainen als een Prof

Bekijk onder de beelden van FC Groningen on Tour | Trainen als een Prof bij HFC’15 in Hoogkerk.