Geslaagd mixtoernooi met individuele winnaar voor JO8 en JO9!

Afgelopen zaterdag hebben we voor de JO8 en JO9 weer een andere variant van een toernooi georganiseerd: een mixtoernooi met individuele winnaar! Een leuk concept waarin alle spelers iedere wedstrijd weer in een ander team spelen waarin ze voor zichzelf punten kunnen verdienen door zo goed mogelijk samen te werken met hun teamgenoten: 20 punten voor de winst, 10 punten voor een gelijkspel en 1 punt per gescoord teamdoelpunt.

We hebben het toernooi gespeeld op kleine veldjes waar 4 tegen 4 (of 5) werd gespeeld met kleine doeltjes, zonder keeper. De wedstrijden duurden 10 minuten waarna er snel weer werd gewisseld met de hesjes: dat liep allemaal erg soepel, spelers hielpen goed mee door snel weer te verzamelen! Mede ook doordat we op alle veldjes genoeg begeleiding hadden staan: Dylan, Jayden, Rik, Marcel, Elmer en René vanuit de JO9 en Tim, Dennis en Erik vanuit de JO8: super!

Tristan Hilgen zorgde ervoor dat het wisselen bij de JO8 na iedere wedstrijd soepel verliep en gaf de uitslagen door, terwijl Aydan Delger hetzelfde deed voor de JO9. De uitslagen werden tussendoor direct door ongetekende op een laptop ingevoerd, wat uiteraard ook erg interessant was voor de spelers zelf 😉

Na alle wedstrijden hebben we alle spelers nog in volgorde opgenoemd: de plaats waarop ze waren geëindigd, het aantal punten en een applaus uiteraard! Voor de top 3 hadden we nog een hartstikke mooie prijs in de vorm van 1, 2 of zelfs 3 Celebrations chocolaatjes 😎

Bij de JO8 hadden we in totaal 16 spelers uit de JO8-1 t/m JO8-4 en was het uiteindelijk erg spannend wie de meeste punten wist te verzamelen! De hele top 6 zat slechts 3 puntjes uit elkaar! Uiteindelijk was het Dylano (JO8-1) die op de 3e plaats eindigde met 83 punten, slechts 1 puntje minder dan de 2 winnaars van vandaag: Tim uit JO8-3 en vanuit de JO8-4 Tessa! En ook vlak daaronder waren er een paar heel dichtbij: Milan en IJse uit de JO8-3 (82 punten) op de gedeelde 4e plaats en Liam uit JO8-1 (81 punten) op de 6e plaats.

Boezemvrienden Bram en Thomas uit JO8-3 eindigden met exact hetzelfde aantal punten (63) op de gedeelde 7e plaats. Royce (JO8-1, 62) en Dawit (JO8-1, 61) maakten de top 10 compleet.

Je kunt ook alle uitslagen bekijken via deze link:
HFC’15 – Toernooi met individuele winnaar – invulformulier (JO8)

Bij de JO9 hadden we 17 spelers uit de JO9-1 t/m 3 en waren er veel spannende wedstrijden te zien: bijna geen grote uitslagen! Het was hier echter wel minder spannend dan bij de JO8 voor de bovenste 3 plekken. Het was uiteindelijk Marijn uit JO9-2 die met 96 het hoogste aantal punten wist te verzamelen! Collin (Jo9-1) eindigde met 84 punten op de tweede plaats, net één puntje voor de nummer 3: Eljoenai uit JO9-3.

Daaronder waren een paar spelers die heel kort achter elkaar zijn geëindigd: Robin (JO9-3, 4e met 73 punten), Mads (JO9-1, 5e met 72 punten) en op de gedeelde 6e plaats Samuel (JO9-1) en Dynand (JO9-2) met 71 punten. Zinedine (JO9-3, 68), Jaiden (JO9-1, 66) en Daan (JO9-3, 64) maakten de top 10 compleet!

Je kunt ook alle uitslagen bekijken via deze link:
HFC’15 – Toernooi met individuele winnaar – invulformulier (JO9)

Al met al hebben we weer een hartstikke leuke voetbalochtend gehad! Voor nu hebben we even twee vrije zaterdagen (1 en 8 mei), daarna gaan we kijken wat er dan op het programma staat voor de jeugd: wellicht start dan toch de Regiocup vanuit de KNVB en anders organiseren we uiteraard weer iets binnen HFC’15!

Groeten van de organisatie!

Tristan Hilgen (trainer JO8-1/2)
Aydan Delger (trainer JO9-1/2)
Richard Booij (coördinator JO6-JO10)