Geslaagd Zomertoernooi HFC’15

Het afgelopen weekend heeft op ons sportpark in Hoogkerk wederom een prachtige editie van het Zeefdrukkerij Pesman zomertoernooi plaatsgevonden. Vele teams, uit stad en ommeland, en zelfs van ver daarbuiten, streden om de eer, de eerste plaats en de bekers in de eigen leeftijdscategorie.

Tijdens de twee dagen voetbal op het sportpark van HFC’15 streden meer dan 900 kinderen, verdeeld over ruim 100 teams, om de prijzen. Er gingen vele bekers ranja doorheen en er werd door supporters (ouders, opa’s en oma’s, vrienden en bekenden) enthousiast aangemoedigd.

Via dit bericht willen wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de organisatie, de uitvoering en de totstandkoming van het zomertoernooi namens het bestuur bedanken. Zonder de toernooicommissie, de vele vrijwilligers (wedstrijdleiding, scheids- en grensrechters, kantinediensten, schoonmaak, bakkers en braders, EHBO en vele, vele anderen) én de sponsoren zou dit toernooi niet zo goed zijn verlopen!

We mogen terugkijken op een geweldig toernooi dat wederom goed is verlopen en gepaard ging met een geweldige sfeer en fair play.

Nogmaals, dank voor een prachtig toernooi,

Het bestuur van HFC’15