Goed nieuws!

In de categorie goed nieuws zijn er een viertal zaken te noemen:

 • KNVB nodigt eerste HFC’15 speelster uit voor selectietrainingen
  In de categorie Meisjes onder 14 / 15 jaar heeft Merel Bathoorn  (speelster HFC’15 C1) onlangs een uitnodiging van de KNVB ontvangen voor een tweetal selectieactiviteiten. We zijn hier bijzonder trots op en wensen haar hierbij heel veel succes toe.
 • KNVB nodigt ook HFC’15 speler uit voor selectietrainingen
  Naast Merel heeft ook Thijs Kolsters een uitnodiging van de KNVB gehad voor in zijn geval een drietal selectietrainingen. Ook hier zijn wij bijzonder trots op en wensen hem hierbij heel veel succes toe.
 • FC Groningen neemt F-junior op in De Voetbalschool
  Naast de KNVB struint ook Fc Groningen onze velden af. Jayden Rahawarin heeft van FC Groningen een uitnodiging gehad om deel te nemen aan de Regionale Voetbalschool. Ook hier zijn wij bijzonder trots op en wensen hem hierbij heel veel succes toe.
 • Alle jeugdteams voorzien van trainer!
  Het blijft ieder jaar weer een hels karwei om alle jeugdteams tijdig te voorzien van een trainer. Door een uitstekende en doortastende samenwerking tussen de HJO en alle coördinatoren, kunnen we met gepaste trots melden dat inmiddels ALLE jeugdteams, ruim voor aanvang van het seizoen, voorzien zijn van een trainer. Een ongekende prestatie waar we bijzonder content mee zijn!