Grote Clubactie start bij HFC’15

Het is van groot belang om veel loten te verkopen dit jaar
Ook dit jaar doen we mee met de Grote Clubactie. Voorgaande jaren werden de jeugdleden op pad gestuurd met de loten van de Grote Clubactie. Aangezien we nu één grote club zijn en het geld vanwege alle fusiekosten ook erg goed gebruikt kan  worden, zetten we dit jaar groots in.

Alle leden een boekje met loten
Alle leden krijgen dit jaar een boekje met loten. De leiders van alle teams hebben de boekjes in hun postbakje gevonden. Als streefaantal hebben we voor elk lid het doel gesteld om 10 loten te verkopen. Verkoop de loten in je vrienden- of kennissenkring. Je mag ze natuurlijk ook zelf kopen.

iPad mini voor de beste HFC’15 verkoper
Wie de meeste loten verkoopt kan een heuse iPad mini verdienen. Voor de nummer 2 in meest verkochte loten ligt er een officieel HFC’15 trainingspak klaar. De nummer 3 krijgt een Macron bal.

Natuurlijk doe je het om HFC’15 te helpen. Want met het opgehaalde geld kunnen en moeten we veel nieuwe materialen aanschaffen of dingen organiseren.

Hoe werkt het?
De boekjes bevatten loten die ingevuld kunnen worden door de koper. Eén lot kost €3.00 euro. De betaling geschied door middel van een éénmalige automatische incasso die omstreeks december van de rekening wordt afgetrokken. Er zal slechts éénmalig het opgegeven bedrag worden afgetrokken. Je hoeft dus niets op te zeggen of te annuleren.

Met zijn allen geld verdienen voor de club!
De belangen zijn dit jaar extra groot. We hebben veel kosten gemaakt vanwege de fusie. De nieuwe tenue’s kosten bijvoorbeeld €36.000,- euro, daarnaast hebben we briefpapier, vlaggen, een website en nog veel meer moeten aanschaffen. Daarnaast willen we nog verbouwen en zijn er tal van zaken waarvoor we veel extra geld nodig zijn. Het is daarom erg belangrijk dat we met de Grote Clubactie veel loten verkopen en samen HFC’15 financieel steunen. Per slot krijgt de vereniging van elk verkocht lot een bedrag van €2,40 euro terug in de clubkas. Als we allemaal 10 loten verkopen dan kunnen we een bedrag van €20.000,- euro verdienen voor HFC’15.

Heb je vragen of opmerkingen over de Grote Clubactie? Mail dan naar jeugdvoorzitter@hfc15.nl 

footer-big-logo