We hebben een Foodtruck!

foodtruck HFC'15

Komende zaterdag, vanaf 11.00 uur, zal hij voor het eerst op ons sportpark te zien zijn; de HFC’15 Foodtruck! Deze foodtruck is dankzij een sponsor in bezit van HFC’15 gekomen en is mede mogelijk gemaakt door de ondernemers van Kwaliteit uit Hoogkerk.

De foodtruck zal in eerste instantie vooral op de zaterdag langs het veld te vinden zijn, maar het doel is om dit verder uit te breiden. Je kan hier dan terecht voor een kop koffie of thee, maar ook voor muffins en hotdogs. Ook zal hij ingezet worden bij speciale gelegenheden zoals het Zomertoernooi en de Koningsmarkt.

Het doel van de foodtruck is een stukje extra service voor de toeschouwers langs de lijn. Op dit moment nog wel met een beperkt assortiment, maar een uitbreiding met bijvoorbeeld fruit sluiten wij niet uit.

Uiteraard zijn er ook vrijwilligers nodig die een handje willen helpen. Lijkt het jou leuk om toeschouwers te voorzien van een hapje en een drankje vanuit de truck? Neem dan contact op met vrijwilligers@hfc15.nl.

De foodtruck biedt ook de gelegenheid aan sponsoren om exposure te creëren. Er zijn verscheidene plekken op de bus waar reclame-uitingen op geplakt kunnen worden. Op onderstaande flyer zijn de mogelijkheden uitgewerkt. Interesse? Neem dan contact op met sponsoring@hfc15.nl.

sponsoring foodtruck

 

 

Bedragen zijn per jaar en exlcusief BTW, maar inclusief opmaak, productie en plaatsen (twv €75,-).

 

kwaliteit uit hoogkerk ondernemers