HFC’15 JO7-1 is kampioen!

HFC’15 JO7-1 is kampioen! En net als in de vorige rondes werden alle 4 wedstrijdjes gewonnen!

Nils, Detmar, Milan Nijland en Milan Booij moesten het deze week zonder Pascal en Julian doen, maar gelukkig deden Jason en Nassim mee. Voor Nassim waren het zelfs de allereerste wedstrijdjes, maar daar was niets van te merken 🙂

In de eerste wedstrijd tegen Lycurgus JO7-3 lieten onze mannetjes meteen zien dat ze de kans vandaag niet zouden laten liggen: al na 6 seconden lag de bal in het doel van de tegenstander! Op Facebook staat nog een filmpje van deze snelle goal van Jason. Milan Nijland (2x) en Milan Booij scoorden ook nog en er werd met 4-1 gewonnen: een lekker begin!

Tegen ZFC Zuidlaren JO7-1 speelden ze een beetje onwennig, maar werd ook gewoon keurig met 4-2 gewonnen. Jason scoorde maar liefst 3 keer maar ook Nassim scoorde zijn allereerste doelpunt.

VEV’67 JO7-2 werd daarna ook met duidelijke cijfers verslagen: 4-0! Dit keer scoorden Nassim en Milan Booij allebei twee keer.

De laatste wedstrijd was weer tegen VEV’67 JO7-4, de sterkste tegenstander waar we het elke wedstrijd toch lastig tegen hebben gehad. Maar vandaag was dit niet het geval! Ook hier werd met maar liefst 4-0 gewonnen en nu scoorden Milan Booij (2x) zorgde voor een 2-0 voorsprong en omdat Nils en Detmar vandaag nog niet hadden gescoord, wilden we ook hun nog even aan een goaltje helpen. En dat is voor de helft gelukt, want Detmar scoorde de 3-0! Nils kreeg nog een paar kansjes, maar wist net niet te scoren. Nassim zorgde uiteindelijk wel voor de 4-0 eindstand.

En na die wedstrijd was het dus helemaal duidelijk: kampioen! De volle 36 punten behaald en een prachtig doelsaldo van 54 goals voor en slechts 12 tegen: toppers! Nu op naar de toernooitjes! 🙂