HFC’15 JO8-1 schittert op Nederlands Kampioenschap Talentenvoetbal

Op zondag 2 juni 2024 hebben de jongens van de JO-8 van HFC’15 deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap talentenvoetbal in Leeuwarden. Het is een hele knappe prestatie dat zij zijn uitgenodigd om aan dit prestigieuze toernooi deel te nemen, en bovendien is het het eerste team vanuit HFC’15 dat heeft deelgenomen aan dit NK.
De jonge talenten, bestaande uit Noud, Bas, Jame, Denzo, Hidde, Nizar, Stig en Denaniel, hebben vijf spannende wedstrijden gespeeld. Ze hebben twee keer gelijk gespeeld, één keer verloren (van de uiteindelijke finalist), en twee keer gewonnen. Dankzij hun inzet en doorzettingsvermogen sloten ze het toernooi af met de winst in de derde categorie.
De jongens hebben met veel plezier en enthousiasme gespeeld, en hun prestaties hebben de ouders en familie langs de kant laten juichen en genieten.
Ze waren als team duidelijk zichtbaar in hun nieuwe trainingspakken, gesponsord door Web Design SoualigaHost. Bij de prijsuitreiking mochten de JO-8 spelers trots een prachtige schaal in ontvangst nemen, die ze mee naar huis mochten nemen als tastbare herinnering aan hun succes.
Maar de voetbalschoenen worden nog niet opgeborgen! De jongens van de JO-8 van HFC’15 zullen de komende weken nog in actie komen tijdens voetbaltoernooien in Winsum, Hoogkerk en Engelbert.