HFC’15 spelers JO12-2 steunen FC Groningen met spandoek!

Onlangs kwam Tom Rutgers met het geweldige idee om een spandoek te maken voor FC Groningen. Dit nadat de FC Groningen Junior Club een spandoekenactie voor de Derby van het Noorden, de wedstrijd tussen FC Groningen – SC Heerenveen, had aangekondigd.

Tom maakte zijn eigen HFC’15 JO12-2 teamleden enthousiast. Samen besloten ze, om naast het al gedane voorwerk van Tom en zijn vader Dirk-Jan, de spandoek te voorzien van handtekeningen. Met het spandoek steunen alle HFC’15 JO12-2 spelers FC Groningen in de Derby van het Noorden.

Spandoeken actie afgelast

“De spandoekenactie van de FC Groningen Junior Club voor de Derby van het Noorden gaat vanmiddag helaas niet door. De wind in en rondom het Hitachi Capital Mobility Stadion is van een dusdanige kracht, dat niet kan worden gegarandeerd dat de spandoeken blijven vastzitten op het tribunedeel dat hiervoor was gereserveerd. Daarom heeft de club helaas moeten beslissen de actie af te gelasten.” schrijft FC Groningen op haar website

Volg jij HFC’15 al in de media?

HFC’15 is actief op verschillende social media kanalen. Wil je alles weten wat er binnen onze club speelt? Volg ons dan op één, of alle, social media kanalen in de sidebar rechts. HFC’15 is actief op Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Naar de foto’s…

Bekijk onder de beelden van het HFC’15 JO12-2 team bezig met het spandoek voor FC Groningen.