HFC’15 start Doelpuntactie

Wellicht heb je er al iets over gehoord of heb je de posters op de vereniging al gezien, maar in de maand april start HFC’15 in samenwerking met Bundll de Doelpuntactie.

Wat is Doelpuntactie eigenlijk?

Eigenlijk is Doelpuntactie een soort sponsorloop, maar dan veel leuker!

Met de Doelpuntactie zamelt elk team geld in voor onze vereniging. Daarom zijn wij op zoek naar zoveel mogelijk Doelpuntsponsors.
Een Doelpuntsponsor betaalt een bijdrage voor elk doelpunt dat een team scoort tijdens de actie. De Doelpuntactie duurt zes weken.
Alle gescoorde doelpunten van het team tellen mee. Een sponsor kan daarbij zelf kiezen welk bedrag hij of zij per doelpunt wil geven. Ook kan er een maximum bedrag opgegeven worden, voor als het team heel veel doelpunten scoren.

Tijdens de actie is iedereen van harte welkom bij de wedstrijden van de team om de actie te volgen. Na afloop van de actie worden alle doelpunten van het team opgeteld.
De uitslag ontvangen de sponsoren via e-mail. De sponsorbedragen worden vervolgens via automatische incasso afgeschreven.

Voor wie is het

De actie is bedoeld voor alle spelers van HFC’15, senior of junior!

Wat wordt er van je verwacht?

De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met het verzamelen van actuele e-mailadressen. Dus als je e-mailadres is gewijzigd in de afgelopen periode of je hebt een compleet ander e-mailadres als bij je aanmelding, geef dat dan door aan je coördinator.

Deze maand ontvangen de spelers een flyer met daarop meer informatie en een intekenlijst. De spelers (of de ouders) gaan in de maand maart zelf  de sponsoren werven en online invoeren.
Het team kan daarna van 1 april tot en met 7 mei proberen zo veel mogelijk doelpunten te maken.

Wij wensen jullie veel plezier en succes met de Doelpuntactie.

Wat gaan we met het geld doen?

Het geld dat we ontvangen via deze actie zal gebruikt worden voor meer en betere materialen voor zowel senioren als junioren!

Wat kun je zelf winnen?

Naast dat er 3 ballen worden verloot onder onder iedereen die 3 of meer sponsoren aanmeldt, zullen we in de loop van de actie bekend maken welke extra prijzen we beschikbaar zullen stellen.

HFC’15 zijn we samen!!!

 

Informatie voor de spelers:
https://www.doelpuntactie.nl/website/speler
Informatie voor de leiders:
https://www.doelpuntactie.nl/website/begeleider
Informatie voor de doelpuntsponsoren:
https://www.doelpuntactie.nl/website/sponsor