HFC’15 start met VTON-Play

HFC’15 draait mee in de testfase van de VTON Play app. Elke week start de voetbaltraining met het oefenen van techniek. Met de nieuwe VTON Play app kunnen spelers dit onderdeel van de training nu thuis al oefenen! Zo wordt de training nog leuker en leerzamer.

NAAR BUITEN MET VTON PLAY!

In de VTON Play app staan elke week leuke oefeningen. Deze oefeningen zijn speciaal voor de jeugd en sluiten aan bij de training van de komende week. VTON Play is dus onderdeel van de VTON leerlijn waar de vereniging mee werkt. In korte filmpjes wordt elke oefening heel eenvoudig uitgelegd. En straks komt daar ook nog de ‘Pro Skill’ bij: een trucje of beweging die wordt voorgedaan door echte profvoetballers! Zo kan jullie zoon of dochter zich spelenderwijs voorbereiden op de training. Lekker buiten!

WAT IS DE BEDOELING?

Omdat de club traint met VTON heeft de trainer/leider zijn spelers gevraagd om VTON Play te installeren. De app is helemaal gratis en het installeren wijst zichzelf. Je vindt de linkjes naar de apps hier:


Bij het eerste gebruik maak je een account aan en selecteer je de vereniging en het team. Dit account is noodzakelijk om aan de juiste vereniging te kunnen koppelen. Je kunt daarna de app meteen al gebruiken. Je ziet dan een paar voorbeeldoefeningen. Zodra de trainer/leider de aanmelding heeft goedgekeurd verschijnt in de app de oefenstof die hoort bij de training!

In dit filmpje zie je precies wat je moet doen, mocht je er niet uitkomen:
https://www.vton.nl/wp-content/uploads/2017/10/VTONPLAYapppromo.mp4