Introductie Soeradz en Arvid bij HFC’15

Even voorstellen…

Beste sporter en/of betrokkene bij HFC’15,

Wij zijn Soeradz Luchtenburg en Arvid van der Leest, allebei studenten van de Hanzehogeschool opleiding Sportkunde. Voor de komende weken zijn we bezig met een project hiervoor zijn we in samenwerking met HFC’15 aan begonnen.

Onze opdracht is onderzoek uitvoeren en uiteindelijk vanuit daar met een advies te komen voor de club. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de voetbalclub zullen we het bestaansrecht van de organisatie in kaart brengen. Dit alles zullen we doen door middel van een nauwe samenwerking met de vertegenwoordigers van HFC’15. 

Graag willen we een enquête uit zetten voor alle leden en betrokkenen van HFC’15. 

Een vriendelijk verzoek om de enquête in te vullen, dit geldt voor iedereen die 16 jaar of ouder is. Als je jonger dan 16 jaar bent dan adviseren wij om de enquête samen met je ouders in te vullen. De enquête is volledig anoniem en wordt gebruikt door het Lectoraat Praktijkgerichte Sportwetenschap om de verenigingen in Noord-Nederland te kunnen helpen, daarbij zal de enquête ook helpen bij ons onderzoek binnen de sportvereniging. Dit zal ongeveer 10 minuten van je tijd in beslag nemen.

De enquete is hier te vinden: https://www/thesistools.com/web/?id=547938

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Arvid van der Leest.

Soeradz Luchtenburg.