JO11-2 kampioen in de zaalcompetitie!

Team Antoons KAMPIOEN in de zaal competitie !
Van onze razende reporter, Groningen zaterdag 3 februari ’18

4 weekenden, 2 wedstrijden per keer, wat dus in houdt dat er in totaal 8 zaal wedstrijden moesten worden gespeeld. Dit weekend is de 4e en laatste weekend om ervoor te zorgen om ongeslagen op de eerste plaats te mogen eindigen.

Voor aanvang was het  team van trainer Marco Antoons afgereisd naar de BEA hal in Haren.
Daar aangekomen is de trainer met de aanwezige technische staf in beraad gegaan om te tactiek door te spreken en daarop volgend de bespreking met de voltallige selectie, die aanwezig was, de wedstrijd bespreking door te nemen.

Vlak voordat de 1e wedstrijd op punt stond van beginnen, gaf trainer Antoon nog te kennen dat hij deze 1e wedstrijd als cruciaal vond voor wat betreft de eindklassering in de ranglijst.
Er werd afgetrapt tegen Harkstede, een stugge maar sportieve ploeg.
Met veel spanning en een wat rommelige start wist het team na ruim 12 minuten op een 1-0 voorsprong te komen. Gerust waren de spelers en technische staf er nog niet op.
Het duurde dan ook niet lang en de 2-0, 3-0 en de 4-0, wat tevens de eindstand was, stond na 20 minuten op het scorebord.
Trainer Antoons was na de wedstrijd duidelijk in zijn reactie: “We hebben deze wedstrijd wel gewonnen, maar de laatste wedstrijd mogen we niet verliezen”
De 2e wedstrijd moes minimaal gelijk worden gespeeld om ongeslagen als eerste te eindigen in de ranglijst. Na een korte bespreking kropten de spelers de mouwen nog 1 keer op om de strijd aan te gaan met sc Lycurgus.
Onlangs dat de tegenstander vel weerstand bood, ging de wedstrijd heen en weer.
Het besef bij alle betrokken spelers , staf en publiek was oom te snijden.
Na 20 minuten was de stand, zoals die ook aan het beging was, 0-0.
Wat betekende dat de selectie van trainer Marco Antoons ongeslagen  en dus KAMPIOEN.
Er werd dan ook een feestje gevierd met als afsluiting een medaille voor de kampioenen met als kers op de taart een hapje en een drankje om het feest compleet te maken.

Marco Antoons: “Ik mag wel zeggen trots te zijn op de spelers en staf. We hebben er met ons allen hard voor geknokt en dat heeft geleid tot deze fantastische prestatie”

Graag bedanken we de volgende personen voor het support en steun:
Marco, Kor,Johan,Edwin,Rutger,Martijn,Dean,Milan,Kristiaan,Maarten,Lucas,Esra,Xander en Justin.
En ook de OUDERS en trouwe supporters !!!.

Eindstand plaats 1: Gespeeld 8, winst 6, gelijk 2, verlies 0     Punten: 20
Doelsaldo: 26 voor en 2 doelpunten tegen.