HFC’15 JO7-1 begint nieuwe competitie supergoed!

HFC’15 JO7-1 is de nieuwe voorjaarscompetitie hartstikke goed begonnen! In Zuidlaren werden alle 4 wedstrijdjes gewonnen, en ook nog eens met heel veel doelpunten! En wil het toeval dat het ook nog eens het laatste weekend was voor de HFC’15 Doelpuntenactie 🙂

De eerste wedstrijd was tegen Lycurgus JO7-3, een team dat duidelijk iets minder lang wedstrijdjes speelde dan ons team. Het werd maar liefst 6-0 voor ons dankzij goals van Milan Booij (3x), Milan Nijland, Detmar en Nils (alledrie 1x). De tweede wedstrijd tegen ZFC Zuidlaren JO7-1 was een stuk spannender, maar werd wel keurig gewonnen met 4-2. Nu scoorden opnieuw Detmar (2x) en Milan Booij (1x) maar ook Pascal pakte zijn eerste goaltje van vandaag mee.

Tegen VEV’67 JO7-2 waren onze mannetjes hartstikke scherp en wisten ze heel efficiënt om te gaan met de kansen die we kregen. Er werd met maar liefst 5-1 gewonnen! Milan Booij (2x), Detmar en Milan Nijland (beiden 1x) scoorden opnieuw, maar Julian scoorde ook zijn eerste goaltje van vandaag waardoor alle 6 spelers hebben gescoord!

De laatste wedstrijd was een lastige wedstrijd, die wel knap over de streep werd getrokken. Tegen het nieuwe team VEV’67 JO7-4 hadden onze mannetjes de meeste tegenstand, maar werd er toch met 3-2 gewonnen. Milan Booij (2x) en Nils verzorgden de laatste goaltjes.

Een knappe opening van de competitie dus! Niet alleen werd er veel gescoord, de spelertjes wisten elkaar ook veel beter te vinden dan in voorgaande competities en natuurlijk is het ook superleuk dat ze allemaal een goaltje hebben gescoord. Op naar de volgende ronde bij Lycurgus! 🙂