JO7-1 wordt JO8-4!

Na de winterstop gaan de spelertjes van JO7-1 vervroegd over naar de JO8-competitie, als het nieuwe team JO8-4. Pascal, Julian, Milan, Detmar, Hidde en Nassim waren inmiddels al twee keer achter elkaar kampioen geworden in hun JO7-competitie en ook tijdens de laatste competitie voor de winterstop werden alle wedstrijdjes weer gewonnen: tijd om door te gaan dus!

De 6 spelertjes krijgen gezelschap van kersvers lid Emma waardoor we met 7 spelertjes de competitie in gaan. De overstap van de mini’s (JO7) naar de F-jes (JO8/JO9) is weliswaar niet zo groot meer als voorheen, toch verandert er aardig wat voor ze! Zo spelen ze niet langer 4 tegen 4, maar 6 tegen 6. Ze gaan spelen op een groter veld met grotere doelen en vanaf nu, niet onbelangrijk, mét een keeper! Bij JO7 waren ze tenslotte gewend om 3 wedstrijdjes op een ochtend te spelen, vanaf nu wordt het één wedstrijd van 2 x 20 minuten.

Voor meer informatie over 6 tegen 6, zie deze link:
https://knvb.h5mag.com/pupillenvoetbal/onder_8_t-m_onder_10

Ook heb ik voor het gemak een PDF-bestand toegevoegd voor de spelregels:
KNVB Flyer Spelvorm 6 tegen 6

Omdat JO7-1 nu door gaat als JO8-4, zullen de jongens van JO7-4 hun plekje innemen. Luuk, Justin, Naythan, Stefan, Rink en Finn worden na de winterstop dus JO7-1! Later meer over de volledige indelingen van onze jongste jeugd!

Groet,

Richard Booij
Trainer HFC’15 JO6/7/8-4

PS: Volg ons ook op Facebook!
https://www.facebook.com/hfc15jo7/