JO7-groep met 30 spelertjes de competitie in!

Met het doorschuiven van JO7-1 naar JO8-4 gaat er het een en ander veranderen bij de indelingen voor onze jongste jeugd. Zo wordt JO7-4 nu JO7-1 en is JO7-4 nu een helemaal nieuw team nadat er een 5-tal spelertjes na de winterstop voor het eerst wedstrijdjes gaan spelen. Van de complete trainingsgroep van JO6 en JO7 gaan er nu maar liefst 30 spelertjes de competitie in! 7 spelertjes in JO8-4 en 23 spelertjes in JO7. Bij deze een overzicht!

HFC’15 JO8-4
Milan Booij
Detmar de Boer
Nassim El Bouayadi
Julian Fekkes
Pascal Roorda
Hidde Cloo
Emma de Vries
Leider: Richard Booij

Pascal, Julian, Milan, Detmar, Hidde en Nassim waren dus voor de winterstop nog JO7-1 maar gaan nu door naar JO8-4 en krijgen daarin gezelschap van kersvers lid Emma. Ikzelf, Richard Booij (vader van Milan), blijf leider van dit team.

HFC’15 JO7-1
De jongens van JO7-4 hebben voor de winterstop laten zien dat ze tegen de meeste ploegen goed zijn opgewassen en schuiven daarom nu door als JO7-1: Luuk, Justin, Naythan, Stefan, Rink en Finn. Ook Ewoud Kamphuis (vader van Justin) blijft gewoon leider van dit team.

Justin Kamphuis
Luuk Vos
Rink Rouwkema
Stefan Hamon
Naythan Bodha
Finn Witteveen
Leider: Ewoud Kamphuis

HFC’15 JO7-2
Dit team blijft ongewijzigd! Ayden, Benjamin, Sven, Alwin, Luca en Owen gaan lekker weer met z’n 6-en de nieuwe competitie in, samen met leider Luuk van Vuurden, vader van Benjamin en Alwin.

Ayden Heemstra
Benjamin van Vuurden
Sven Andringa
Alwin van Vuurden
Luca van de Wal
Owen van de Wal
Leider: Luuk van Vuurden

HFC’15 JO7-3
In dit team zaten voor de winterstop officieel al 7 spelertjes. Aangezien Ryano’s broertje (Dylano) nu ook wedstrijdjes gaat spelen, zal Ryano bij zijn broertje in het nieuwe team JO7-4 gaan voetballen. Verder blijven Raviv, Mads, Collin, Noah, Jonathan en straks ook Noud hier lekker voetballen. Raviv’s vader Auke Ybema blijft ook gewoon leider.

Raviv Ybema
Mads Koops
Collin van der Wal
Noah Rus
Jonathan Turksema
Noud Jagersma
Leider: Auke Ybema

HFC’15 JO7-4
En dan dus een nieuw teampje! Ryano stapt dus over naar JO7-4 om daar samen met z’n broertje Dylano te voetballen. Vincent, Samuel en Lotte trainen al een tijd mee maar gaan nu dus ook beginnen met het spelen van wedstrijdjes: hartstikke leuk! Voor dit team moet nog wel een leider gevonden worden.

Vincent Vermeltvort
Ryano Fernand
Dylano Fernand
Lotte Korving
Samuel de Vos
Leider: ?

Groet,

Richard Booij
Trainer HFC’15 JO6/7/8-4

PS: Volg ons ook op Facebook!
https://www.facebook.com/hfc15jo7/