JO7-groep ook weer gestart!

Ook dit jaar hebben we natuurlijk weer een leuke JO7-groep! De groep is op dit moment wel een stuk kleiner dan afgelopen seizoen, aangezien er maar liefst 32 (!) spelers door zijn gestroomd naar JO8. Op dit moment hebben we bij de JO7-groep 12 kinderen terwijl er ook alweer 3 kinderen komen proeftrainen de komende week 🙂

Met name doordat we in het begin veel spelertjes hadden die nog geen wedstrijden wilden spelen, was het ook nog even afwachten of we wel beide ingeschreven teams konden laten starten aan de competitie. Maar het is gelukt! Zowel HFC’15 JO7-1 als HFC’15 JO7-2 hebben afgelopen weekend alweer de eerste wedstrijden gespeeld.

HFC’15 JO7-1
Ook dit jaar is Auke Ybema weer van de partij als leider bij het team van zijn zoontje, Raviv. Auke begeleidt dit jaar JO7-1 dat bestaat uit deze 5 spelertjes (allemaal geboren in 2012): Raviv, Beraat, Fabian, Dynand en Marijn.

Voor Raviv is het alweer zijn 3e jaar bij JO7 en ook Marijn is een oude bekende. Hij heeft zich na een jaartje afwezigheid weer helemaal enthousiast opnieuw gemeld, Fabian heeft aan het einde van vorig seizoen al enkele keren meegetraind en met Dynand en Beraat hebben we nog twee nieuwe enthousiaste voetballers mogen verwelkomen. Alleen Marijn zit nog een tijdje met zwemles op de zaterdagochtend en dus moeten de andere 4 het voorlopig nog eventjes zonder een wissel doen. We hopen dat er gauw een extra spelertje kan worden toegevoegd aan het team!

Afgelopen zaterdag speelden ze de eerste wedstrijden: voor de meesten was het dus de eerste keer in het superstoere HFC-tenue! De eerste wedstrijd tegen Glimmen werd met 3-3 gelijkgespeeld, de andere 2 wedstrijden werden verloren van Haren en Gorecht.

Uitslagen:
HFC’15 JO7-1 – Glimmen JO7-1G 3-3 (Fabian, Beraat en Dynand)
HFC’15 JO7-1 – Haren JO7-1 1-6 (Beraat)
HFC’15 JO7-1 – Gorecht JO7-1 0-3

HFC’15 JO7-2
Bij JO7-2 hebben we met Dylano, Royce en Lotte maar liefst drie spelertjes die ook vorig jaar al wedstrijdjes hebben gespeeld. En met Rosa erbij hebben ze nu toch een 4e spelertje erbij gekregen zodat ook dit team lekker wedstrijdjes kan spelen: leuk! Ook voor dit team met jonge spelertjes (bijna allemaal uit 2013, alleen Lotte is iets ouder) geldt dat we hopen dat er snel ook hier een extra spelertje voor gevonden wordt… Xavi zat overigens eerst ook in dit team, maar hij gaat voorlopig alleen maar trainen: na de winterstop sluit hij misschien weer aan. Inmiddels is er ook een leider gevonden: Rob Vaatstra, de vader van Rosa. Hartstikke mooi! 🙂

Afgelopen zaterdag heeft ook JO7-2 de eerste wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd werd met 4-2 gewonnen van Groninger Boys, in de andere 2 wedstrijdjes was de tegenstander helaas een maatje te groot.

Uitslagen:
HFC’15 JO7-2 – Groninger Boys JO7-2 4-2 (Dylano 2x, Royce 2x)
HFC’15 JO7-2 – Be Quick 1887 JO7-2 0-5
HFC’15 JO7-2 – FC Zuidlaren JO7-2 1-7 (Dylano)

Groet,

Richard Booij
Trainer HFC’15 JO7

PS: Volg ons ook op Facebook!
https://www.facebook.com/hfc15jo7/