JO7-toppers begonnen aan nieuwe competitie!

Afgelopen zaterdag zijn ook onze jongste voetballertjes weer begonnen aan de nieuwe competitie: bij deze weer een korte impressie!

HFC’15 JO7-1
Dynand, Raviv en Fabian moesten het deze week zonder de geblesseerde Beraat doen, maar gelukkig hadden ze in Xavi een goede vervanger. En Xavi vond het zo leuk dat hij voortaan wel weer elke week wedstrijdjes wil spelen: hartstikke mooi!

Helaas is er één team uit de competitie gestapt, waardoor er maar twee wedstrijdjes gespeeld konden worden. Tegen vv Winsum JO7-1 werd met 3-0 verloren, maar daarna werd er met maar liefst 6-0 gewonnen van Grijpskerk JO7-2! Xavi (4x!), Fabian en Raviv scoorden de goals. Volgens coach Auke Ybema (de vader van Raviv) ging het overspelen hartstikke goed en werd er hard gevochten voor de bal: goed gedaan, toppers!

Aanstaande zaterdag spelen ze de tweede competitieronde, om 9 uur in Winsum!

Uitslagen:

1e ronde
HFC’15 JO7-1 – vv Winsum JO7-1 0-3
HFC’15 JO7-1 – Grijpskerk JO7-2 6-0 (Xavi 4x, Fabian en Raviv)

HFC’15 JO7-2
Dylano was er deze week helaas niet bij, maar Zavier, Royce, Lotte en Rosa hebben er weer een leuk voetbalochtendje van gemaakt met elkaar! En waar in de vorige competitieronde het meestal alleen Royce en Dylano waren die de goaltjes scoorden, wisten nu ook beide meiden te scoren! Zowel Rosa (2x) als Lotte pikte een goaltje mee: superleuk!

Sowieso was het volgens coach Rob Vaatstra (de papa van Rosa) een mooie competitieronde met leuke, gelijkwaardige teampjes. Dat bleek ook wel uit de uitslagen: tegen Boerakker (1-1) werd gelijkgespeeld en van VEV’67 werd met slechts 2-1 verloren. En tegen Oostenburg werd met 4-0 gewonnen: goed gedaan allemaal!

Zaterdag kan iedereen onze jongste toppers thuis komen aanmoedigen: om 9 uur op ons eigen Sportpark Hoogkerk!

Uitslagen:

1e ronde
HFC ’15 JO7-2 – SJO Boerakker/SVMH JO7-1 1-1 (Royce)
HFC ’15 JO7-2 – SJO J.V. Oostenburg JO7-2 4-0 (Rosa 2x, Royce, Lotte)
HFC ’15 JO7-2 – VEV’67 JO7-3 1-2 (Royce)

Groet,

Richard Booij
Trainer HFC’15 JO7

PS: Volg ons ook op Facebook!
https://www.facebook.com/hfc15jo7/