JO8-1 sluit zaalcompetitie prima af

Vandaag heeft HFC’15 JO8-1 de laatste dag van de zaalcompetitie prima afgesloten. Detmar, Milan, Hidde, Justin, Pascal, Luuk en Emma moesten vandaag zowel tegen Helpman JO8-3 als JO8-4 spelen.

In de eerste wedstrijd, met Milan op de goal, werd tegen Helpman JO8-4 met 4-0 gewonnen dankzij goaltjes van Luuk (2x), Justin en Hidde. Doordat de tegenstander ook veel naar voren ging met z’n allen, lag er veel ruimte op het veld. En daar hebben ze eigenlijk prima gebruik van gemaakt, door veel de bal het werk te laten doen en snel door te passen. Bij de 2-0 van Luuk was dat mooi te zien, na een keurige pass naar voren van Justin.

De tweede wedstrijd (met dit keer Justin als keeper) was tegen Helpman JO8-3 en ondanks dat deze spelertjes ook graag naar voren wilden gaan, was het hier lastiger om ruimte te krijgen: heel veel spelertjes dichtbij elkaar. Na de snelle 1-0 tegen, kregen we genoeg kansen op de gelijkmaker maar mede doordat het zo vol was, wilde de bal er niet in. Pas laat in de wedstrijd scoorde Milan de dik verdiende gelijkmaker waardoor de wedstrijd eindigde in 1-1.

En zo bleven ze ook de laatste dag van de zaalcompetitie ongeslagen: 4 x winst, 2 x gelijk. Maar het belangrijkste is eigenlijk dat ze ook in de winterstop lekker door zijn blijven voetballen: 3 x zaalcompetitie en nog 2 toernooien. Aankomende week nog 2 x trainen en dan begint de competitie weer: onze eerste wedstrijd in de nieuwe hoofdklasse. Om 10:30 uur spelen we de uitwedstrijd bij Zuidhorn JO8-1!

Groet,

Richard Booij
Trainer HFC’15 JO8-1

PS: Volg ons ook op Facebook!
https://www.facebook.com/hfc15jo81/

Wedstrijden:
HFC’15 JO8-1 – Helpman JO8-4 4-0 (Luuk 2x, Justin, Hidde)
HFC’15 JO8-1 – Helpman JO8-3 1-1 (Milan)