Jorn Udema en Frank Volkers keren terug bij HFC’15

Jorn Udema en Frank Volkers spelen volgend seizoen (weer) voor het 1e zaterdagteam van Hfc’15. Op de foto van links naar rechts: Ade Muhamad, Frank Volkers, Jorn Udema en Leudi Stoepman.

Jorn komt over van zaterdag 2e klasser VEV’67 en speelde al eerder voor HFC’15. Een terugkeer was voor hemzelf niet direct logisch: “Ik had het uitstekend naar mijn zin in Leek dus toen HFC’15 mij benaderde reageerde ik eerst terughoudend”. In de gesprekken die volgden presenteerden het bestuur en trainer Ade Muhammad het plan voor de komende jaren. “Dat plan ziet er goed uit en de rol die de trainer voor mij ziet weggelegd past denk ik goed bij me”. Daarnaast vindt hij het erg leuk dat hij weer samen met goede vriend Frank Volkers op het veld komt te staan.

Frank speelde de afgelopen twee seizoenen voor zondag 1e klasser SC Stadspark. Daarvoor speelde hij jaren voor HFC’15 (en voorgangers). Voor Frank is het dus een soort thuis komen. Hij gelooft in de potentie van de club, de selectie en hoopt bij HFC’15 het voetbalplezier weer terug krijgen. “HFC’15 is mijn club, ik ken het team en veel spelers goed en zie het als een mooie uitdaging om mijn bijdrage te leveren aan het plan dat er ligt. Dat ik straks weer met Jorn op het veld sta maakt het extra leuk”.

Het toekomstige trainersduo Ade Muhammad en Leudi Stoepman is blij met de komst van Jorn en Frank. Ade zegt daarover: “Beide spelers hebben ervaring op een hoger niveau. Naast hun voetballende kwaliteiten weten ze wat er nodig is om een team goed te laten functioneren. Ze zijn daarom een welkome aanvulling op de huidige jonge spelersgroep”.

HFC’15 (Hoogkerk Football Club ’15) is een voetbalclub met circa 925 leden. De vereniging is opgericht in het jaar 2015 en ontstaan uit een fusie tussen VV Hoogkerk en CSVH. Het voetbal in Hoogkerk kent zijn oorsprong in het jaar 1907. Het 1e zaterdagteam zal ook het komende seizoen uitkomen in de 3e klasse.

Naar het persbericht “Jorn Udema en Frank Volkers keren terug bij HFC’15”