KNVB wedstrijdzaken & Voetbal.nl App

De nieuwe Voetbal.nl app gaat online in week 34 (tussen 22 en 25 augustus). En vanaf dat moment kunnen alle voetballiefhebbers met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen en nog veel meer. Alle leden en toeschouwers kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app.

Log je niet in met het e-mailadres dat bekend is bij ons, dan word je als ‘toeschouwer’ gezien en is er voor jou in de app geen directe link met de club. Leuke en vooral nuttige functies in de app zoals je aanwezigheid bij wedstrijden en een rijschema worden dan niet getoond. Advies is daarom ook om in te loggen met het e-mailadres dat bij de club staat geregistreerd. Ouders, opa’s en oma’s kunnen uiteraard ook gebruik maken de Voetbal.nl app en zo onder andere hun favoriete spelers, teams en clubs volgen.

KNVB Wedstrijdzaken app

Naast de nieuwe Voetbal.nl app, kan iedere voetballiefhebber ook gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. We stellen bewust dat ze het kunnen gebruiken. De Wedstrijdzaken app is vooral bedoeld voor die personen die een officiële rol hebben bij een wedstrijd en het wedstrijdformulier. Denk aan bijvoorbeeld scheidsrechters, aanvoerders, leiders en wedstrijdsecretarissen.

Leden van onze vereniging loggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in deze app in die ze ook gebruiken voor de Voetbal.nl app. Een ‘single account’ noemen we dat. Om een misverstandje te voorkomen; sommigen hebben het idee dat ieder lid deze app moet downloaden omdat men anders niet speelgerechtigd is. Dit is niet het geval, ook zonder de app mag men uiteraard gewoon lekker voetballen. Wel kan je als “gewone speler” zelf je gegevens aanpassen of een (nieuwe) pasfoto uploaden.