Leudi Stoepman kiest voor HFC’15

HFC’15 heeft Leudi Stoepman voor het seizoen 2021-2022 vastgelegd als trainer/coach van het 1e zaterdagteam. Samen met Ade Muhamad, dit seizoen al trainer/coach van het team, neemt hij de 1e selectie onder zijn hoede. Leudi komt over van GVAV waar hij de afgelopen seizoenen jeugdtrainer was, dit seizoen van de JO19-1. Op de foto van links naar rechts: Joost Leertouwer (voorzitter HFC’15) en Leudi Stoepman.

Leudi ziet HFC’15 als een mooie kans en een goede stap in zijn trainerscarrière: “Voor mijn ontwikkeling als trainer wil ik graag ervaring opdoen met senioren. Ik heb meerdere wedstrijden en trainingen van HFC’15 gezien en zag daarin veel potentie. Ik denk dat er nog veel rek zit in het jonge team, zeker nu een aantal ervaren spelers de selectie zal komen versterken. Door spelers veel individuele aandacht te geven hoop ik bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling en die van het team”.

Ade ziet uit naar de samenwerking met Leudi. “We hebben eerder samengewerkt bij GVAV JO17-1 en we hebben dezelfde voetbalvisie. Ik weet dat we elkaar goed aan kunnen vullen en hoop dat we samen met het team de komende jaren een mooie ontwikkeling door kunnen maken. En dat is ook precies het plan dat we intern voor het team hebben opgesteld. We willen het publiek weer vermaken !”

Het bestuur van HFC’15 is blij met de komst van Leudi en rekent op een langjarige samenwerking. Nu maar hopen dat in september het seizoen ‘gewoon’ van start kan gaan.

HFC’15 (Hoogkerk Football Club ’15) is een voetbalclub met circa 925 leden. De vereniging is opgericht in het jaar 2015 en ontstaan uit een fusie tussen VV Hoogkerk en CSVH. Het voetbal in Hoogkerk kent zijn oorsprong in het jaar 1907. Het 1e zaterdagteam zal ook het komende seizoen uitkomen in de 3e klasse.

Naar het persbericht “Leudi Stoepman kiest voor HFC’15