Leuk initiatief stadse voetbalclubs

Een aantal Groningse verenigingen met teams in dezelfde leeftijdscategorie (40+) waaronder VVK, Blauw Geel, Oosterparkers, v.v. Helpman, SC Stadspark en  HFC’15 hebben de wens uitgesproken om een competitie te organiseren met teams die allemaal hetzelfde denken over voetballen. Spelen tegen oude bekenden, gezelligheid en sportiviteit tijdens, maar zeker ook na de wedstrijd waarbij  alle verenigingen bereikbaar zijn op de fiets. 

Lekker een wedstrijd spelen waar na de wedstrijd de uitspelende club een schaal bitterbalen en een biertje krijgt aangeboden. Voetballen waar sportiviteit voorop staat. Daarnaast zal de kampioen op het einde van het seizoen gehuldigd worden in hun eigen clubhuis waarbij alle teams aanwezig zijn en er een gezellige avond van gemaakt wordt met live muziek. Ook is het de bedoeling om een “Beste speler van deze competitie” te kiezen. Deze wordt door de clubs zelf gekozen.

In overleg met de KNVB is besloten een dergelijke poule met deze wensen in te delen.

Lijkt het jou leuk om ook in deze competitie te voetballen, dan zijn wij als HFC’15 opzoek naar jou. Met leeftijdsgenoten (40+) Lekker trainen op bijvoorbeeld de donderdagavond, elke zondagochtend een balletje trappen, na de wedstrijd een drankje te drinken en na te praten over de wedstrijd. 

Interesse? geef je op bij Rieks Gorter telefoon: 06 20328075