Mededelingen voor de (jeugd)trainers

1) Op veld 2 en 4 kan inmiddels weer volop getraind worden.
2) Aanstaande zaterdag 20 augustus is er van 10 tot 12uur een herkansing voor het ophalen van de nieuwe trainerskleding in de activiteiten ruimte.
3) Daar worden tevens ook de teamhesjes uitgedeeld. Dit jaar krijgt ieder jeugdteam “eigen trainingshesjes” zodat uitwassen ook mogelijk wordt.
4) Er komen 4 sets afwijkende setjes met hesjes te liggen in de kast van het ballenhok. Dit voor trainers die hun hesjes vergeten zijn. Leg deze ook weer terug na gebruik!!
5) Gebruik trainingsballen: we gaan dit jaar werken zonder coderingen en zonder eigen ballenkarren maar wel meer kleur ballen per categorie. Bij binnenkomst in het hok pak je de eerste de beste kar uit jouw categorie:
10-ballen karren met RODE ballen geschikt voor:  (JO7 + JO9 + MO9 + JO11 + MO11)
20-ballen karren met BLAUWE ballen geschikt voor:  (JO13 + MO13 + JO15 + MO15)
20-ballen karren met GOUDEN of ZWARTE ballen geschikt voor:  (JO17 + MO17 + JO19 + MO19)
Na de training legt men alles COMPLEET weer terug wat je bij aanvang hebt meegenomen. Maak het ophalen en terugbrengen van ALLE trainingsmaterialen een vast onderdeel van het teamproces en teamverantwoordelijkheid!
6) Voor pionnen geldt hetzelfde. Deze pakt men uit de kast en zet men nadien ook weer compleet terug.
7) Voor de enthousiaste trainers hangen er in het hok 6 stuks nieuwe loopladders en 10 hoepels voor het voetenwerk. Ook deze graag na gebruik weer compleet terughangen!
8) Zolang de voorraad strekt worden er zaterdag ook intrapballen en waterzakken uitgedeeld.