Meld je aan voor de cursus Pupillentrainer

De KNVB Academie organiseert dit najaar, bij voldoende animo, wederom een cursus tot pupillentrainer op ons sportpark.

Ben je jeugdtrainer bij HFC’15 of wil je dat graag worden, ben je bereid de cursus pupillentrainer te volgen, dan is HFC’15 bereid om in jou te investeren door de opleidingskosten (circa € 300) in beginsel voor haar rekening te nemen. We verwachten wel dat je de opleiding succesvol afrondt en minimaal twee seizoenen trainer blijft bij HFC’15. Mocht dit niet lukken of niet mogelijk zijn, dan komen de kosten al dan niet gedeeltelijk alsnog voor eigen rekening.

Wanneer: najaar 2019

Locatie: HFC’15

Cursus tot pupillentrainer (voor trainers vanaf 15 jaar):

Met de opleiding pupillentrainer leer je hoe je kinderen kunt leren voetballen en plezier te hebben in voetballen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar. Concrete onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers.

De opleiding bestaat uit twee delen: een cursus- en een ervaringsdeel. Het cursusdeel, met veel praktijk, bestaat uit acht bijeenkomsten van 3 uur en wordt op vrijdagavonden bij HFC’15 gegeven. Het ervaringsdeel bestaat uit: het minimaal een keer per week gedurende de opleiding trainen en coachen van pupillen. Tijdens dit ervaringsgedeelte voeren cursisten opdrachten uit, de resultaten hiervan worden verzameld in het portfolio.

Voor de cursus geldt:

De KNVB Academie gaat uit van competentiegericht opleiden. De cursisten staan daarin centraal en worden ondersteund in hun leerproces. Tijdens de opleiding krijgen ze opdrachten die worden vastgelegd in een logboek(portfolio).

De deelnemers die aan de eisen voldoen, ontvangen een diploma.

Interesse?

Als je de cursus wilt volgen, meld je dan zo spoedig mogelijk aan, uiterlijk vóór 1 mei 2019 . Dit kun je doen bij Johan Zoer, onze Hoofd Jeugd Opleidingen onderbouw, via e-mailadres: hjo@hfc15.nl. Bij voldoende deelnemers (minimaal 12 en maximaal 14, dit kunnen ook deelnemers van een andere club zijn) zal de cursus doorgaan. Of de cursus doorgaat hoor je zo spoedig mogelijk. Voor meer informatie, kun je ook contact opnemen met Johan Zoer (06-12 49 81 83).