Met HFC’15 naar FC Groningen – SV Spakenburg (12-01-2023)

FC Groningen - SV Spakenburg

Op 12 januari 2023 speelt FC Groningen de tweede ronde van de KNVB Beker in Euroborg. In deze wedstrijd treft de Trots van het Noorden zoals bekend een bijzondere tegenstander, namelijk SV Spakenburg, een amateurclub uitkomend in de Tweede Divisie.

Vanwege die reden en als waardering voor het amateurvoetbal organiseerde FC Groningen de stemactie waarbij een aangesloten vereniging met alle leden deze wedstrijd mag bezoeken. Uiteindelijk is VVS Oostwold met 220 stemmen als winnaar uit de bus gekomen! Van harte gefeliciteerd!

Als dank voor ieders bijdrage en vanuit waardering richting het amateurconvenant gunt FC Groningen ook leden van alle andere aangesloten verenigingen (zoals HFC’15) de gelegenheid om de wedstrijd FC Groningen – SV Spakenburg te bezoeken. Voor leden van aangesloten verenigingen kan dit kan voor een gereduceerd tarief van €8 per ticket, ongeacht de leeftijd.

Via deze link zijn de kaarten met het actietarief van €8 te bestellen: https://tickets.fcgroningen.nl/initiative/Amateurconvenant