HFC’15 is verheugd om een nieuwe subsidiemogelijkheid aan te kondigen die ervoor zorgt dat voetbal toegankelijk blijft voor iedereen. Met het initiatief ‘Niemand Buitenspel’, ondersteund door ING, kunnen leden die financiële ondersteuning nodig hebben, een bijdrage aanvragen voor hun contributie.

Bij HFC’15 geloven we dat voetbal een sport is voor iedereen. Het moet een plek zijn waar leeftijd, achtergrond of financiële situatie geen drempel vormt om deel te nemen. Daarom zijn we trots om deel uit te maken van het ‘Niemand Buitenspel’ programma, dat in samenwerking met ING is opgezet om ervoor te zorgen dat financiële belemmeringen geen reden zijn voor kinderen en volwassenen om niet te kunnen genieten van het prachtige spel.

Leden en hun families die ondersteuning nodig hebben, kunnen meer informatie vinden en een aanvraag indienen via de link: ing.nl/niemandbuitenspel. We moedigen iedereen die denkt in aanmerking te komen voor deze subsidie aan om de informatie op de website zorgvuldig door te lezen en de nodige stappen te volgen.

Voor vragen of meer informatie over het ‘Niemand Buitenspel’ initiatief kunt u contact opnemen via contributievergoeding@hfc15.nl. Ons team staat klaar om te helpen en te zorgen dat iedereen die wil voetballen, ook de kans krijgt om te spelen.

Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat onze liefde voor voetbal inclusief en toegankelijk blijft. Want bij HFC’15 staat niemand buitenspel!

 

Met sportieve groet,

Het bestuur