Nieuwe trainer Jo 19-1 Mitchell Engel èn nieuwe rol Max Hummel

Met trots presenteert HFC’15 Mitchell Engel, de nieuwe trainer voor Jo 19-1, én een aanvulling op het takenpakket van Max Hummel als hoofd jeugdopleiding (HJO) bovenbouw en middenbouw.

De nieuwe trainer voor de Jo 19-1 is Mitchell Engel, een rasechte Amsterdammer met veel jeugdtrainerservaring bij grote clubs zoals AFC, Zeeburgia, Ajax en FC Utrecht. Vanwege de liefde verhuisd naar het Noorden waar hij het afgelopen jaar ook heeft meegelopen bij de voetbalschool van FC Groningen. Mitchell gaat zelf op zondag voetballen bij Groninger Boys 1. We zijn ontzettend blij dat Mitchell heeft gekozen voor HFC’15 en hopen op een goede samenwerking, in de eerste plaats met de spelers van Jo 19-1.

 

Het takenpakket van Max Hummel is verder uitgebreid. Max is al jaren een zeer enthousiaste jeugdtrainer en heeft bewezen de jeugd van HFC’15 naar een hoger niveau te kunnen tillen. Het kampioenschap van de 1e divisie vorig jaar met de Jo 14-1 mag terecht als een hoogtepunt worden gezien. Naast de rol van HJO middenbouw wordt Max ook HJO bovenbouw en werkt hij samen met de HJO onderbouw, Richard Booij, aan een gedegen voetbalplan voor de jeugd van HFC’15. Ook in de verbinding en de doorstroom van bovenbouw jeugd naar de senioren zien we voor Max een belangrijke rol weggelegd in de samenwerking met de Technische Commissie en de trainers van het eerste en tweede elftal.

 

Veel succes en plezier de komende tijd bij HFC’15!