Nieuwe website

Wij hebben een nieuwe website! Met het nieuwe seizoen voor de deur wilden wij nog beter onze informatie met jullie delen, met name op de mobiel komen 80% van onze bezoekers dagelijks op de website en hier was behoorlijk wat winst te behalen. De teampagina’s en het teamnieuws worden nu ook beter weergegeven met de selectie, rangen en standen en de te spelen wedstrijden. Op de voorpagina zie je nu onder de nieuwsberichten het programma en hier kun je achter een wedstrijd klikken op “meer” om meer wedstrijdinformatie te zien zoals: kleedkamerindeling en de toegewezen scheidsrechter, het onderlinge resultaat en de route naar het sportpark. Deze informatie wordt allemaal rechtstreeks vanuit sportlink ingeladen en weergegeven.

Teamverslagen
Het is nu nog eenvoudiger om een verslag te maken voor een team. Je kunt hiervoor inloggegevens ontvangen. Wil jij ook een verslag maken van van je team stuur dan even een mailtje naar communicatie@hfc15.nl en wij sturen je de inlogggevens toe.

Suggesties

Heb je nog suggesties voor de website of mis je nog info dan kun je dit ook aan ons melden door een mail te sturen naar communicatie@hfc15.nl