Plenair commissieoverleg

Op woensdag 5 april van 19:00 tot 21:00 uur vindt het HFC’15 Commissieoverleg plaats. Tijdens dit overleg wisselen bestuur en (afgevaardigden van) alle commissies van HFC’15 ervaringen uit. Voor het aankomende overleg staan vooralsnog twee punten op de agenda:

1. Rondje langs de commissies aan de hand van vragen zoals: Wat speelt er momenteel in je commissie? Wat gaat er goed? Waar loop je tegenaan? Wat wil je uitwisselen met de andere commissies?

2. Inventarisatie eventuele vacatures: Er is her en der in de vereniging een tekort aan vrijwilligers. We inventariseren bij welke commissies dit speelt en voor welke functies (aard en omvang tijdsinvestering) nieuwe mensen gezocht dienen te worden.

Het zou mooi zijn als er vanuit elke commissie minimaal één iemand aanwezig kan zijn. Mocht dat onverhoopt niet lukken laat dan vooral per mail jullie input op bovenstaande onderwerpen weten via verenigingszaken@hfc15.nl. Alle commissies, functies en bestuursleden zoals vermeld op de website, zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Mocht je onverhoopt niet uitgenodigd zijn, dan ben je bij deze van harte welkom!

Graag tot ziens op woensdag 5 april!

Hartelijke groeten,
Janneke Metselaar, bestuurslid Verenigingszaken
Marcel Voorma, commissielid Veiligheid