Procedure na selectietrainingen JO9&JO11 14 en 21 april

Beste HFC-er (en ouders),
Als trainers hebben wij genoten van deze twee selectiemomenten.
De spelers hebben hun stinkende best gedaan wat erg mooi om te zien was.
Trainen samen met spelers die je niet allemaal kent, onder leiding van  trainers die je misschien niet kent en wat meer ouders langs de lijn dan  normaal geeft altijd wat meer spanning dan normaal.

Als HJO heb ik geprobeerd om de spanning wat bij de spelers weg te nemen  door vooral te benadrukken dat ze  van deze trainingen moeten genieten  en te benadrukken dat wij niet alleen naar deze twee trainingen kijken.

In november en maart heb ik van alle trainers een update gekregen hoe de  kwaliteit in hun team is.  Ook deze twee momenten nemen we mee in de uiteindelijke keuze in welk  team jij (uw zoon/dochter) gaat komen. Na beide trainingen hebben wij de spelers individueel besproken met alle betrokkenen.

Vóór 1 mei zullen wij met een voorlopige selectie indeling komen die via de site bekend wordt gemaakt. Daarbij zal ook worden vermeld op welke trainingsdag(en) er door de voorlopige selectie getraind zal worden.

Het kan zijn dat de voorlopige selectie in aantal nog niet optimaal is maar het kan ook zijn dat het aantal te groot is. Dit laatste betekent
dat er nog spelers kunnen afvallen en uiteindelijk niet in een selectieteam terecht komen.

Tot slot wil ik alle spelers die mee hebben gedaan bedanken voor hun inzet en ze de komende weken nog veel plezier en succes wensen.

Groet Marc van Meel en Johan Schut