Rabobank Clubkas Campagne 2019

Breng jouw stem uit en steun HFC´15!
Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelt € 150.000,- beschikbaar! Ook HFC´15 doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 11 t/m 30 april 2019 mogen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, HFC´15, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor HFC´15 belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij willen deze bijdrage goed gebruiken voor het opknappen van de ruimte naast het wedstrijdsecretariaat. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan HFC´15 tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Stad en Midden Groningen.

Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/smg. Bedankt voor jouw steun!