Selectiewedstrijd F en E seizoen 2016-2017

Afgelopen vrijdag, 4 maart, hebben een 40-tal spelers deelgenomen aan de selectiewedstrijd onder winterse omstandigheden. We willen hier graag een vervolg aangeven en hebben zodoende vrijdag 1 april vastgelegd voor het volgende selectiemoment. Er is al een bestelling gedaan bij Piet de weerman om te zorgen voor in ieder geval droog weer.

Ben jij volgend seizoen een 1e jaars F-er, 2e jaars F-er, eerste jaars E-er of tweede jaars E-er en wil jij aankomend seizoen in een selectieteam spelen? Meld je dan nu aan.

Vrijdag 1 april om 16.30 tot en met uiterlijk 18.00 organiseren wij voor deze spelers een onderlinge wedstrijd om een goed beeld te krijgen van de mogelijke aanwas voor deze teams. De wedstrijden zullen gespeeld worden op gras maar neem deze dag voor de zekerheid ook schoenen mee voor het kunstgras.
De huidige spelers van de selectieteams F1,F2,F3,F5,E3 en E5 worden ook verwacht!
Spelen in een selectieteam houd onder andere in dat je ingedeeld wordt in een hogere competitie binnen je leeftijdsgroep, dat je zo mogelijk drie keer gaat trainen en dat je training krijgt van een gediplomeerde trainer.

Lijkt dit je leuk? Meld je dan aan bij onze HJO Marc van Meel onder vermelding van je naam, geboortedatum, team en positie. Mocht je nog vragen hebben, Marc is ook te bereiken op: 06-10209073. Je kunt je via hjo@hfc15.nl aanmelden tot uiterlijk 25 maart.