Spelregelavond HFC’15

BUITENSPEL , SCHEIDS?! PENALTY!?

Kom naar de spelregelavond van HFC’15!

 

scheidsrechter

 

Wist je dat er maar zeventien internationaal geldende regels zijn in het voetbal?
De scheidsrechter kent al deze regels en zorgt ervoor dat deze tijdens de wedstrijd op de juiste manier worden nageleefd. Als speler, trainer-coach, ouder of toeschouwer hoef je niet het volledige spelregelboek te kennen. Om de scheidsrechter te begrijpen en het voetbal op een goede manier te beleven is het wel essentieel dat je de meeste regels kent.

Wie?

  • Voor iedereen die geïnteresseerd is in toepassing van spelregels op het veld, voor zowel beginners als gevorderden die hun kennis op peil willen houden, voor ouders die ook wel eens willen fluiten, kortom voor jong én oud: de spelregelavond is een evenement van HFC’15 die jij niet mag missen!
  • Alle tweedejaars B-ers en hoger. Zij dienen hun spelregelbewijs te halen. Tijdens de avond krijg je hierover alle informatie.

Wat?
De spelregelavond wordt georganiseerd door de scheidsrechterscommissie van HFC’15 met als doel om iedereen kennis te laten maken met de huidige KNVB-spelregels van een voetbalwedstrijd op het veld. Zaken als (strafbaar) buitenspel, contactovertredingen en overtredingen op afstand komen natuurlijk aan bod.

Waar en wanneer?
De avond vindt plaats op donderdag 8 september a.s. om 19.00 uur in de kantine van HFC’15 en duurt tot uiterlijk 20.30 uur.

Hoe geef ik mij op?
Stuur een mail naar scheidsrechters@hfc15.nl. Wij zorgen ervoor dat koffie en thee klaar staat.

De scheidsrechterscommissie