Spelregelbewijs

Op vrijdag 8 september a.s. om 19.00 uur organiseren wij een spelregelavond!

Voor wie?

Wederom is er een groep spelers binnen onze vereniging die voor het seizoen 2017-2018 hun spelregelbewijs dienen te halen. Het gaat om spelers geboren in het jaar 2000 en dus die dit spelregelbewijs moeten halen. Enkele jaren geleden heeft de KNVB besloten dit spelregelbewijs in te voeren en deze verplicht te stellen.

Alle spelers geboren in 2000 hebben in hun mail een code ontvangen om het spelregelbewijs via de website www.voetbalmasterz.nl te halen. In de mail staan de benodigde gegevens die je nodig hebt om je te registreren zodat je kan beginnen met het halen van het spelregelbewijs.

Verder is deze avond voor iedereen die geïnteresseerd is in toepassing van speelregels op het veld, voor zowel beginners als gevorderden die hun kennis op peil willen houden, voor ouders die ook wel eens willen fluiten, kortom voor jong en oud.

Wat?

De spelregelavond wordt georganiseerd door de scheidsrechterscommissie van HFC’15 met als doel om iedereen kennis te laten maken met de huidige KNVB-spelregels van een voetbalwedstrijd op het veld. Zaken als (strafbaar) buitenspel, contactovertredingen en overtredingen op afstand komen natuurlijk aan bod.

Waar en wanneer?

De avond vindt plaats op vrijdag 8 september a.s. om 19.00 uur in de activiteitenruimte van HFC’15. Je krijgt dan ook instructies als je nog niet weet hoe je moet beginnen.