Terugblik op mixtoernooi JO8/9/10!

Helaas zijn dit weekend alle wedstrijden afgelast, maar wel een mooi moment om nog even terug te blikken op het geslaagde mixtoernooi voor de JO8/9/10 van 2 weken geleden!

Trainers Aydan Delger (JO9-1/2) en Niels Anker (JO10-4) hebben in het kader van hun opleiding een mixtoernooi georganiseerd voor een gedeelte van de onderbouw-teams. Niels en Aydan staan hier aan de rechterkant op de onderstaande foto.

Terwijl op veld 2 een mixtoernooitje werd gespeeld met de JO10-1/2/3, waren er op veld 1 met de JO8-1 t/m 4, de JO9-1 t/m 3 en de JO10-4 en JO10-5 maar liefst 9 teams aanwezig op deze ochtend waardoor er toch een stuk of 50 spelers op het veld stonden! Alle JO8 en JO9 teams worden dit jaar getraind door jeugdspelers van HFC’15: vanuit de JO12 t/m de JO19, een mooie ontwikkeling waar we als club hartstikke trots op zijn! Ook zij waren aanwezig, evenals de leiders van de diverse teams om Aydan en Niels te ondersteunen bij de organisatie: een mooi stukje samenwerking! 💪

Nadat Aydan en Niels de teams hadden bekend gemaakt, begonnen alle mixteams aan hun eerste wedstrijden en wat werd het een leuk toernooi! Volop doelpunten, alle teams hebben een keertje gewonnen en er waren veel spannende wedstrijden te zien: zeker de finale! Ook mooi dat de spelers van de JO8 prima mee konden met de oudere spelers van de JO9 en JO10: heel veel stralende gezichten te zien!

Na het toernooi kregen de winnaars nog een prachtige HFC’15 kampioensmedaille en gingen de spelers tevreden naar huis. Al met al een zeer geslaagde voetbalochtend: nogmaals dank aan Aydan en Niels voor de organisatie!

Groet,

Richard Booij
Coördinator JO6/7/8/9/10